دو برنامه کاربردی برای انتقال اطلاعات گوشی
دو برنامه کاربردی برای انتقال اطلاعات گوشی
اردیبهشت ۳, ۱۳۹۷
تفاوت بین آدرس آی پی خصوصی و آی پی عمومی
تفاوت بین آدرس آی پی خصوصی و آی پی عمومی
اردیبهشت ۵, ۱۳۹۷

چه کسانی به گوگل درایو ما دسترسی دارند

چه کسانی به گوگل درایو ما دسترسی دارند

چه کسانی به گوگل درایو ما دسترسی دارند

چه کسانی به گوگل درایو ما دسترسی دارند

 

 

شما می‌توانید با انجام مراحل زیر به‌راحتی و به‌صورت دستی ببینید که چه کسانی به فایل‌های گوگل درایوتان دسترسی دارند:

۱- به پوشه یا فایل مورد بحث بروید، روی آن کلیک راست کنید و از منوی موجود گزینه Share را انتخاب کنید.

۲- اگر آنرا با تنها یکی دو نفر به‌اشتراک گذاشته باشید نام آن‌ها را در لیستی که به‌شما نمایش داده می‌شود و در زیر گزینه People می‌بینید.

۳- اگر با بیش از دو نفر به‌اشتراک گذاشته‌اید، روی نام آن‌ها کلیک کنید. یک لیست کامل به‌شما نمایش داده می‌شود.

 

چگونه کاربران گوگل درایو را ویرایش یا حذف کنیم

اگر قصد تغییر مجوزهای دسترسی یکی از کاربران را دارید یا حتی می‌خواهید دسترسی آن‌ها را قطع کنید، دوباره سراغ پنجره Share بروید و با انجام مراحل فوق لیست کاربران را بیاورید. سپس، یکی از کارهای زیر را انجام دهید:

۱- برای تغییر مجوز دسترسی کاربر، روی آیکون بزرگی که در کنار آدرس ایمیل‌شان قرار دارد و تنظیمات اشتراک‌گذاری را نشان می‌دهد کلیک کنید. سه حالت برای انتخاب دارید: دیدن، نظر دادن و ویرایش.

۲- برای حذف کامل یک کاربر، روی کاراکتر X که در کنار آدرس ایمیل آن‌ها قرار دارد کلیک کنید.

۳- حتما در پایان کار و بعد از انجام تغییرات دکمه Save را کلیک کنید تا ذخیره شوند.

 

چگونه اشتراک‌گذاری در گوگل درایو را خاموش کنیم

اگر لینک عمومی درست کرده‌اید و آن‌را با نفرات زیادی به‌اشتراک گذاشته‌اید بدون این‌که از طریق آدرس ایمیل‌شان لینک دعوت ارسال کنید، می‌توانید لینک مذکور را خاموش یا غیرفعال کنید، البته در این حالت، دسترسی همه به آن قطع می‌شود.

برای غیرفعال کردن اشتراک‌گذاری لینک این کارها را انجام دهید:

۱- به پوشه یا فایل مورد بحث بروید، روی آن کلیک راست کنید و از منوی موجود گزینه Share را انتخاب کنید.

۲- اگر آن‌را به‌اشتراک گذاشته‌اید باید یکی از این سه پیام را مشاهده کنید: Anyone with the link can view یا Anyone with link can edit یا Anyone with link can comment. برای تغییر تنظیمات اشتراک‌گذاری، روی منوی کشویی کلیک کنید و یک گزینه جدید بسازید.

۳- اگر قصد غیرفعال کردن کامل اشتراک‌گذاری لینک را دارید، روی منوی کشویی کلیک کنید و OFF را انتخاب کنید.

۴- در پایان، روی Done کلیک کنید.

وقتی این کار را انجام دهید، تمام کسانی که تا پیش از این از طریق لینک اشتراک‌گذاری شده به فایل گوگل درایو شما دسترسی داشته‌اند قادر به باز کردن آن نخواهند بود. اگر لینک جدید بسازید، باید دوباره آن‌را با دیگران به‌اشتراک بگذارید.

.

.

.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *